E-mailadressen gezocht!

E-mail adres doorgeven heeft zin!

Als je je e-mailadres doorgeeft bij je inschrijving (later mag ook) of via Mijn Bibliotheek dan maak je automatisch gebruik van de volgende service :

Herinneringsbericht:
3 dagen voordat de uitleentermijn verstreken is ontvang je een e-mail met de mededeling dat je je materialen terug moet komen brengen voor een bepaalde datum of dat je ze verlengt om te voorkomen dat je te laat geld moet betalen.
Je kunt de materialen verlengen (via Mijn Bibliotheek of telefonisch 02 427 76 07) of je brengt ze binnen voordat de uitleentermijn verstreken is.

Te laat brieven:
Als de uitleentermijn verstreken is en je te laat geld moet betalen, ontvang je via mail de te laat brief. En eventueel een tweede te laat brief. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Als je ze via post onvangt wel. Je e-mailadres doorgeven heeft dus zeker zin!

E-mail adres doorgeven heeft zin!

Goed voor het milieu en minder werk voor de postbode ;-)

Herinneringsbericht:

3 dagen voordat de uitleentermijn verstreken is ontvang je een e-mail met de mededeling dat je je materialen terug moet komen brengen voor een bepaalde datum of dat je ze verlengt om te voorkomen dat je te-laatgeld moet betalen.

Te-laatbrieven:

Als de uitleentermijn verstreken is en je te-laatgeld moet betalen, ontvang je via mail de te-laatbrief. En eventueel een tweede te-laatbrief.