Nieuws

De bib van Jette is op zoek naar nieuwe leden voor haar bibliotheekraad. Mensen met een hart voor cultuur die willen bijdragen tot de werking van onze bib, worden daarom uitgenodigd om zich kandidaat te stellen.

De bibliotheekraad behartigt de belangen van de bib en adviseert de gemeente over haar  bibliotheekwerking. Ook staat de raad de bib bij om na te denken over uitdagingen in de toekomst.

Een zestal keer per jaar komt de bibliotheekraad samen op een vaste avond in de week. Deze wordt bepaald tijdens de eerste bijeenkomst.

Meer weten?

Herinner je het je nog? De mooie verhalen in verschillende talen van de digitale vertelkiosk van Foyer? Anderhalf jaar geleden was de kiosk al een maand in de bib en nu komt hij weer! De  hele maand januari kan je genieten van verhalen in het Arabisch, Spaans en een heleboel andere talen.

Vanaf vandaag (19 december) kan je je kind inschrijven voor het Taalatelier dat start in januari. Alle informatie en het inschrijvingsformulier vind je hier: http://www.jette.bibliotheek.be/Taalatelier

• dinsdag 25 en woensdag 26 december
  • dinsdag 1 januari 2019 en woensdag 9 januari 2019 (Nieuwjaarsfeest gemeente)
  • maandag 24 en maandag 31 december sluit de bibliotheek om 16u

Tijdens de kerstvakantie zijn er geen aangepaste openingsuren. De jeugdafdeling is open van 16u tot 18u, de volwassenenafdeling van 14u tot 19u.

Heb jij oude foto’s en affiches? Zin om verhalen van vroeger te vertellen? Kom naar het Café Souvenir in Le Rayon Vert en neem je oude foto’s en verhalen mee. Zo ontdekken we samen het Jette van vroeger en nu.

Neem alvast een kijkje op  de website van erfgoedbank Brussel: www.erfgoedbankbrussel.be/jette