Nieuws

Heb jij oude foto’s en affiches? Zin om verhalen van vroeger te vertellen? Kom naar het Café Souvenir in Le Rayon Vert en neem je oude foto’s en verhalen mee. Zo ontdekken we samen het Jette van vroeger en nu.
 
Neem alvast een kijkje op  de website van erfgoedbank Brussel: www.erfgoedbankbrussel.be/jette
 

Hij is er weer! Sint leest zaterdag 1 december om 10u30 een mooi winterverhaal voor. Daarna deelt hij iets lekkers uit van 11u tot 12u. O.....kom maar eens luisteren.....

Tijdens de Voorleesweek 2018 organiseren de Brusselse Nederlandstalige openbare bibliotheken in samenwerking met de Vlaamse Gemeenschapscommissie en Foyer vzw naar goede gewoonte meertalige voorleesuurtjes. Om die reden zal onze maandelijkse Verteltrein niet enkel in het Nederlands zijn, maar ook in het Roemeens! Het belooft speciaal te worden..., dus mis 'm niet die trein!!!! Of is het dit keer de tram?! ;-)

E-mail adres doorgeven heeft zin!
 
Als je je e-mailadres doorgeeft bij je inschrijving (later mag ook) of via Mijn Bibliotheek dan maak je automatisch gebruik van de volgende service : 

Het oogsten van de zaden van je planten om ze terug in je tuin te zaaien is één van de tradities van het tuinieren. Leer om de zaden te selecteren, te oogsten, schoon te maken, te sorteren en te behouden. Deze praktische workshop wordt gegeven door de ‘Jardins de Pomone” vzw.